Ons Team

Historie

In 2003 startte Noi Baan Thai Massage in Lelystad. In 2009 opende ze een 2e vestiging - Erawan Massage - in Bussum. Na enige omzwervingen, heeft Noi in 2013 in Huizen een gloednieuwe massage salon geopend, gelegen aan Loswal 10, vlak bij het winkelcentrum de Oostermeent. Noi heet je van harte welkom.

Noi Juikaew, masseuse, eigenaresse, 2003

Naast shoppen, dansen en snowboarden, zijn koken en masseren Noi’s grootste hobby's. Met haar 'delicate touch' verricht Noi vaak wonderen. Ieder spiertje wordt door haar methodisch aangevallen en van alle pijntjes verlost. Noi is door haar jarenlange ervaring en stages in ziekenhuizen in staat het lichaam "te lezen".

Werkt op: MA, DI, WO, DO, VR, ZA

Specialisatie: behandeling stress
noi juikaew

Tjoem, masseuse, 2013

Stacks Image 1856
Tjoem werkt op donderdag en vrijdag bij ons en indien nodig, ook op woensdagmorgen. Tjoem heeft een zeer krachtige manier van masseren en richt zich met name op het herstel van sport- en spierblessures. De altijd goedlachse Tjoem is tevens een uitstekende kok en heeft hardlopen als grote passie.

Tjoem werkt sinds 2013 bij ons. Tjoem heeft meer dan 7 jaar ervaring op gebied van massage.

Werkt op: WO, DO, VR

Specialisatie: sportblessures

Tree, masseuse, 2015

Stacks Image 1834
Tree werkt op dinsdag en woensdag bij ons. Tree houdt van zingen, dansen (Thais) en bowling. Wanneer Tree vakantie heeft, vind je haar in Thailand.

Tree werkt sinds september 2015 bij ons. Ze heeft meer dan 9 jaar ervaring op gebied van massage. Tree heeft een zachte hand van masseren en richt zich met name op ontspanning/relax massage.

Werkt op: DI, WO

Specialisatie: ontspanningsmassage

Tui, masseuse, business partner, 2018

Mijn naam is Chatharat Chomngern, maar iedereen noemt mij Tui. Naast masseren, zijn lezen, koken en tuinieren mijn grote hobbies.

Tui heeft in de periode 2014-2016 voor ons gewerkt. Vanaf 01 november 2018 is zij officieel businesspartner. Tui masseert al meer dan 10 jaar.


Werkt op: Mi, Di, Wo, Do, Vr, Za

Specialisatie: ontspanningsmassage
Stacks Image 1893